Novosti

Novosti iz poljoprivrede


Novosti XIV Poljoprivredni sajam Stopanja

XIV Poljoprivredni sajam – Stopanja, Trstenik

26 Oktobar 2019 Algo Tehnology

Pozivamo sve zainteresovane da posete naš izlagački prostor na XIV poljoprivrednom sajmu u Stopanji i verujemo da će od 2. do 3. novembra upravo ovaj sajam biti mesto za realizaciju zajedničkih ciljeva koje smo postavili i da će ambijent biti inspirativan za zajednički rad i prijatan boravak.

Poljoprivredni sajam u Stopanji se održava po četrnaesti put i zakazan je za 02. i 03. novembar 2019. godine. Do sada je sajam posetilo preko 100.000 ljudi i promovisalo se preko 500 brendova, koji su u direktnoj vezi sa agrarnim sektorom. Kao takav, Sajam predstavlja jedan od najznačajnijih agrarnih događaja u Republici Srbiji.

Na ovogodišnjem sajmu predstaviće se preko 200 izlagača iz zemlje i inostranstva na površini od 4.000 m2, u 2.000m2 zatvorenog grejanog i 2.000m2 otvorenog i poluotvorenog prostora.

Ideja Poljoprivrednog Sajma je da privuče što veći broj zainteresovanih strana i postane servis onima koji žele na ozbiljan način da se bave agrarnom delatnošću.

Pored lokalnih, nacionalnih i međunarodnih institucija, na sajmu se mogu videti svi noviteti iz oblasti semena, rasadnog materijala, zaštitnih sredstava, poljoprivredne mehanizacije, IT dostignuća, hrane i opreme za životinje, mašina za preradu i pakovanje voća i povrća, otkupa robe, bankarskog sektora, kao i osiguravajućih kompanija.