Analiza vode

Algo Tehnology

Analiza vode

Želite svuda i u bilo koje vreme, u laboratorijskim uslovima, da analizirate i testirate otpadne vode, pijaću vodu, industrijske tehnološke vode ili uzorke vode za nauku ili istraživanje? Onda je Lovibond fotometar, serije MD 600 idealno rešenje koje nudimo za Vas.

Analiza vode Algo Tehnology


Analiza vode Algo Tehnology

Multi - parametarski fotometar MD 600 unapred je programiran sa preko 120 parametara i dometa za ispitivanje vode. Zahvaljujući robusnom, vodootpornom dizajnu, ovaj instrument je idealno rešenje za testiranje za razne primene i industrije. Poseduje korisnički interfejs koji je veoma jednostavan za navigaciju i korišćenje, pored toga i mogućnosti skladištenja i prenosa podataka.


Optički sistem serije MD 600 radi sa šest jedinstvenih talasnih dužina. Korišćenjem LED -a i filtera za smetnje, instrument brzo daje rezultate u koje možete biti sigurni. Sam aparat i njegov sistem menija sa pomicanjem omogućava laku navigaciju do testa koji je potreban bez potrebe da se pamti broj metode testa. Sa preko 120 unapred programiranih metoda ispitivanja na jednom instrumentu, mnogi parametri nude izbor upotrebe tableta, pakovanja praha ili tečnih reagensa. Takođe prilikom testiranja nije neophodno gubiti vreme čekajući da instrument bude anuliran nakon svakog testa. Kako bi se testiranje izvršilo na pravi način potrebno je napraviti kalibracionu krivu, koju definiše korisnik. Korišćenje ispravnog reagensa i ćelije uzorka za unapred programiranu kalibracionu krivu je neophodno za postizanje tačnih rezultata. Informacije o metodi takođe će pokazati koji se faktori konverzije mogu automatski primeniti na metodu, pa se rezultati prikazuju u potrebnim izveštajskim jedinicama a sam aparat omogućava prikaz važnih informacija na ekranu.


Za dodatne informacije popunite kontakt formu u okviru naseg sajta u sekciji Kontakt ili nam jednostavno posaljite upit putem email-a na adresu:

office@algotehnology.rs.