Prezentacija Topola

U Topoli, u hotelu “Oplenac”, odrzana je prezentacija na temu biostumulatori, primena, vaznost kao i nacin primene u poljoprivredi. Ispred brenda “ALGO”, prezentaciju je drzao direktor Zeljko Pantic. Na temu o vaznosti ispitivanja zemljista, ispred laboratorije “Ivjest-produkt” prezentaciju je odrazala dpl. master hemije Jelena Ratkovic i dpl. master hemije Marina Jovkovic. Ispred instituta za zemljiste Beograd, prezentaciju je drzala magistar agrohemije Mirjana Zdravkovic.

Prezentacija znacaja ispitivanja zemljista – Arandjelovac

U Arandjelovcu, 28.01.2017. god, ispred laboratorije “Ivjest-produkt”, master hemicar Jelena Ratkovic, odrzala je prezentaciju na znacaju ispitivanja  zemljista. Na prezentaci je bilo oko 1000 ljudi. Pozivi koji su usledili nakod prezentacije, pokazali su nam da se kod poljoprivrednih proizvodjaca sve vise javlja svest o vaznosti ispitivanja zemljista.

Prezentacija Aleksandrovac

Prezentacija u Aleksandrovcu, odrzana je na inicijativu ”Agroarm-a”, inace generalnog distributera ALGO Biostiulator-a, a tema je bila poboljsanje kvaliteta proizvoda u vocarstvu i vinogradarstvu u tom kraju, kao i prednosti analize zemljista.

Edukativni Centar

edukativni-centarU ”Edukativnom Centru” Veterinarske Stanice Vrsac, a u organizaciji asocijacije proizvođača mleka Banata i kompanije ”Taurus”, odrzan je seminar na temu 1. Bio stimulatori u biljnoj proizvodnji i mogucnosti povecanja prinosa. 2. Znacaj laboratorijskog ispitivanja plodnosti zemljišta.